Aanmelden

Aan de ouders/verzorgers van de toekomstige leerlingen van onze school


Mocht u zich in de komende periode gaan oriënteren op de basisschool van uw kind, kom dan eens een kijkje nemen. Proef de sfeer, voel de warmte en zie het enthousiasme.
  
Wij willen u laten kennismaken met onze school. Een school waar het goed vertoeven is, waar kinderen zich in een veilige omgeving op een eigentijdse wijze kunnen ontwikkelen. Een school die bij de aanbieding van het programma rekening houdt met verschillen tussen kinderen. Een school waar ouderbetrokkenheid hoog in het vaandel staat en waar het kind centraal staat in al het doen en laten.
 
Graag nodigen wij u uit voor een kennismakings- / aanmeldingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen wij u informeren en eventuele vragen beantwoorden. Ook willen wij u de school laten zien, liefst doen wij dit als u de kinderen aan het werk kunt zien. Op deze manier willen wij u een duidelijk beeld geven van de school en onze werkwijze.

Om u vooraf te informeren kunt u gebruik maken van onze schooldocumenten op onze website (zie downloads).
 
Heeft u interesse in een rondleiding en/of een gesprek maak dan een afspraak met
de directeur van de school:  mevr. Kim Tholen

Te bereiken onder het telefoonnummer 046 - 4280955, mail k.tholen@kindante.nl of via het contactformulier via deze website, klik dan hier.

u bent van harte welkom!